Barion Pixel
90 perces tanfolyami óra - Kardos Zsuzsi - jógaoktató, dúla
Kardos Zsuzsi jógaoktató weboldala.
kardos zsuzsa, kardos zsuzsi, jóga, weboldal, fotós, hatha jóga, második került, kismama jóga, szülés felkészítés
1495
product-template-default,single,single-product,postid-1551,theme-bridge,bridge-core-2.0.1,woocommerce,woocommerce-page,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,columns-3,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.0.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Üzlet

90 perces tanfolyami óra

1000 Ft

Olykor tanfolyamot tartok. Na jó, szinte mindig fut egy. A legtöbb tanfolyamra be tudsz kapcsolódni. Ha így tennél, akkor ezt a jegyet válaszd!

 

Lélegezz. Nyújtózz. Feszíts. Lazíts. És mindezt tedd tudatosan épp a légzésed ritmuásban. Erővonalak mentén.
Erre teszünk kísérletet a nem csak kezdőknek szóló jógaóráimon. Mindezt azért, hogy tudatosabb legyél, erősebb, hajlékonyabb, rugalmasabb. Hogyha kell nyugodttá tudj válni, de ha az kell épp akkor koncentráltan lehess jelen.

 

Nem kizárt, hogy az óra elején meg fogsz tudni valamit a jóga filozófiájáról, vagy épp az ászanák történetéről. Majd a fizikai gyakorlásé a főszerep, ami épp úgy tartalmazza a hosszan kitartott pózokat, a dinamikusabb gyakorlásokat, mint a légzőgyakorlatokat. Minden óra relaxációval zárul.

Kategória:
Leírás

A jegy vásárlástól számított 24 órán belül használható fel a NemcsakJóga Mozgásstúdióban lévő óráimon. A részvétel regisztrációhoz kötött. A vásárlás előtt mindenképp regisztrálj az órára, hogy legyen biztos helyed.

Az órákra itt tudsz regisztrálni!